Ρεκόρ επεμβάσεων το 2016 για τον χειρουργό Αναστάσιο Ξιάρχο

Περισσότερες από 2.000 χειρουργικές επεμβάσεις διενεργήθηκαν με επιτυχία το 2016 από τον γενικό χειρουργό Αναστάσιο Ξιάρχο στην κλινική που διευθύνει ο ίδιος στο Ιατρικό Περιστερίου.

«Μπορούμε να παρέχουμε στους ασθενείς μας ό,τι καλύτερο υπάρχει στη σύγχρονη χειρουργική στον τόπο τους.

Ούτως ώστε να μην υπάρχει ανάγκη να πάνε πουθενά αλλού και σε καμία άλλη χώρα για να βρούνε το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα» αναφέρει ο κύριος Ξιάρχος στο πλαίσιο ρεπορτάζ για το δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Η κλινική Ορθοπρωκτικής και Προηγμένης Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής αποτελεί ένα διεθνές κέντρο αναφοράς για τις πρωτοποριακές θεραπείες αποκατάστασης παθήσεων που αφορούν στις αιμορροΐδες, την κήλη, την κύστη κόκκυγα, το περιεδρικό συρίγγιο και απόστημα.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί με επιτυχία περισσότερες από 10.000 χειρουργικές επεμβάσεις, 2.000 από τις οποίες σχετίζονται με περιπτώσεις λαπαροσκοπικής αποκατάστασης της κήλης.

«Η λαπαροσκοπική αποκατάσταση της κήλης είναι μια επέμβαση η οποία δίνει μόνιμο αποτέλεσμα στο πρόβλημα ανώδυνα και αναίμακτα.

Με τις συνθήκες που επικρατούν πλέον επιτρέπει στον ασθενή άμεσα -ακόμα και τις επόμενες μέρες- να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες και δεν είναι αναγκαία και η παραμονή του στην κλινική, παρά λίγες ώρες» σημειώνει ο κύριος Ξιάρχος.

Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος είναι Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής. | Bιογραφικό του Ιατρού | Ο Ιατρός απαντάει στις ερωτήσεις σας | Προσιτό Κόστος Επεμβάσεων | Επικοινωνία με τον Ιατρό