Περισσότερα για την Ιστοσελίδα

H Leader Online ανέλαβε, στα πλαίσια της υπηρεσίας κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή της ιστοσελίδας www.axiarchos.gr, για τον Δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο, MD, PhD, ο οποίος είναι Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής.

Έχοντας ως κύριο στόχο την ενημέρωση των χρηστών του Διαδικτύου σχετικά με τα ιατρικά θέματα που άπτονται του εξειδικευμένου επιστημονικού αντικειμένου του χειρουργού, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί του ή και να ενημερωθούν περαιτέρω για την πάθησή τους, δημιουργήσαμε την εν λόγω ιστοσελίδα, εφαρμόζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές για την αρχιτεκτονική και τεχνολογική υποδομή της, η οποία ανταποκρίνεται θετικά στις απαιτήσεις των επισκεπτών της.

 

Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος είναι Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής. | Bιογραφικό του Ιατρού | Ο Ιατρός απαντάει στις ερωτήσεις σας | Προσιτό Κόστος Επεμβάσεων | Επικοινωνία με τον Ιατρό