Περισσότερα για την Ιστοσελίδα

H Leader Online ανέλαβε, στα πλαίσια της υπηρεσίας κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή της ιστοσελίδας www.axiarchos.gr, για τον Δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο, MD, PhD, ο οποίος είναι Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών – Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής.

Έχοντας ως κύριο στόχο την ενημέρωση των χρηστών του Διαδικτύου σχετικά με τα ιατρικά θέματα που άπτονται του εξειδικευμένου επιστημονικού αντικειμένου του χειρουργού, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών που επιθυμούν να έρθουν σε επαφή μαζί του ή και να ενημερωθούν περαιτέρω για την πάθησή τους, δημιουργήσαμε την εν λόγω ιστοσελίδα, εφαρμόζοντας τις πιο πρόσφατες τεχνικές για την αρχιτεκτονική και τεχνολογική υποδομή της, η οποία ανταποκρίνεται θετικά στις απαιτήσεις των επισκεπτών της.

Η Leader Online παρείχε επιπλέον συμβουλευτικές υπηρεσίες στον κύριο Ξιάρχο σχετικά με την ιατρικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδα του, οι οποίες αφορούσαν κυρίως στην παρακολούθηση του ανταγωνισμού του κλάδου του, την καταγραφή της ροής των επισκεπτών καθώς και τη βελτιστοποίηση της διαφήμισής του, με σκοπό την εύρεση της καλύτερης δυνατής τακτικής για την ανάδειξη των επιστημονικών υπηρεσιών που παρέχει τόσο στο ιατρείο του στο Κολωνάκι όσο και στο Ιατρικό του Περιστερίου.

Χάρη στην τεχνογνωσία, τα εργαλεία και την εμπειρία της Leader Online, η ιστοσελίδα www.axiarchos.gr διαθέτει βελτιωμένο SEO ώστε να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης, ακολουθώντας πάντα τις βέλτιστες πρακτικές που σέβονται τους κανόνες των συνεργατών μας στη Google.

Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος είναι Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής. | Bιογραφικό του Ιατρού | Ο Ιατρός απαντάει στις ερωτήσεις σας | Προσιτό Κόστος Επεμβάσεων | Επικοινωνία με τον Ιατρό