Μαρτυρίες ασθενών

Ivy Bernardino


Doctor Xiarchos has handle three  different cases /times my husband with Great results. He is an excellent person with very professional profile and Great Results with all his customers. Doctor thank you for all your help and support that you have show to my husband!!! I recommend him as Doctor and as a human, Doctor Xiarchos is the Best!!!!!

Θόδωρος Γιαννικόπουλος


Αξιοπρέπεια, αποτελεσματικότητα, ανθρωπιά. Τρεις λέξεις που βρήκαν ανταπόκριση στην περίπτωση μου όταν χρειάσθηκε να νοσηλευτώ στο Ιατρικό Περιστερίου. Άνθρωποι με κατανόηση, επαγγελματισμό άψογοι στα καθήκοντα τους. Προσωπικό εγκάρδιο, ιατροί με γνώσεις και αποτελεσματικότητα. Έκαναν το κάθε τι να φαίνεται απλό και κατανοητό. Έκαναν με άλλα λόγια το αυτονόητο που τόσο πολύ δεν υπάρχει στις μέρες μας. Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος στυλοβάτης και μπροστάρης των ιατρών έδωσε στο πρόβλημα την πρέπουσα απαραίτητη λύση με τρόπο ήρεμο καθησυχαστικό και σωστό. Το προσωπικό ευγενές και η νοσηλεία σωστή. Εκφράζω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για το αίσιο τέλος της όλης διαδικασίας!  

Ανδρέας Φρατζολας


Ο καλύτερος χειρουργός και άνθρωπος, άριστος επιστήμονας, σύγχρονη χειρουργική και ανώδυνη τεχνική σε τρία προβλήματα υγείας που είχα τα αποκατέστησε πλήρως και ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Να είσαι πάντα καλά γιατρέ μου. Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για έμενα.

Ζωή Χαραλαμποπούλου


Ένας Λαμπρός επιστήμονας! Μεγάλη τιμή μας που είναι Έλληνας και έμεινε στον τόπο του και βοηθά κόσμο! Σας ευχαριστώ γιατρέ μου για όλα.

Ξανθή Ματζίρη


Εξαίρετος γιατρός υπέροχος άνθρωπος!!!! Με κλειστά μάτια εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου, συγγενείς μου και πολλούς φίλους για μικρές η μεγάλες επεμβάσεις. Να είναι πάντα καλά να βοηθά τον κόσμο!!!

Κωνσταντίνος Νάνος


Χειρουργήθηκα Πέμπτη 15/09/16: Αν και φοβόμουν κάθε είδους επέμβαση, πείστηκα και έκανα λαπαροσκοπική σε βουβωνική κήλη με τον Γιατρό Αναστ. Ξιαρχο, εξαιρετικός γιατρός και Άνθρωπος. Επέμβαση - Ανάρρωση ανώδυνη. Κλινική Περιστερίου πολύ καλή Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος. 

Πάνος Γεωργόπουλος


Ένας Εξαιρετικός γιατρός με καταπληκτικά χέρια που με χειρούργησαν επανειλημμένες φορές για διαφορετικές περιπτώσεις με Επιτυχία 100%. Τον Γιατρό και τον Άνθρωπο Ξιαρχος Αναστάσιος πρέπει να είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στην Χώρα μας!!!!!!Γιατρέ μου Ευχαριστώ πολύ. 

Χρήστος Αγγελής


Έκανα επέμβαση το 2015 αιμορροΐδες 3 βαθμού, συρίγγιο και ραγάδα. Τα αποτελέσματα ΤΕΛΕΙΑ. Το ίδιο βράδυ σπίτι και πόνο καθόλου, σαν μην έκανα τίποτα, συγχρόνως έχω να πω ότι ο γιατρός πρώτα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετά επιστήμονας Αν είναι καλός το λέει μόνο και μόνο πόσες επεμβάσεις έχει κάνει μέχρι τώρα. 

Θωμάς Τσιρόγας


Πάντα πρόθυμος να απαντήσει με σοβαρότητα σε όλες τις ερωτήσεις (όσο επιστημονικές και σύνθετες και ας είναι) σεβόμενος την ικανότητα του συνομιλητή του να κατανοήσει ως ενήλικο, σκεπτόμενο ων, ακόμα και ιατρικά ζητήματα – αν εκείνος το επιθυμεί. Ότι έψαχνα σε έναν γιατρό, δηλ. γνώση, εμπειρία, σιγουριά για το τι θα κάνει, επαγγελματισμό και συνάμα ηρεμία και ζεστασιά σε ανθρώπινο επίπεδο, τα βρήκα στον κ. Ξιάρχο. Αν ταλαιπωρείστε με αιμορροΐδες μην το αφήνετε άλλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσει από μόνο του…Οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Παρασκευοπούλου με παρακολούθησε μετεγχειρητικά. Να είστε πάντα καλά! 

Γιώργος Μακεδών


Γιατρέ μου να σ' έχει Θεός γερό. Ό,τι μου είπες, όπως μου υποσχέθηκες έτσι και συνέβη. Ο μόνος από τους 3 προηγούμενους που αντί των υποσχέσεων μόνο πόνο και ταλαιπωρία μου πρόσφεραν για τρία χρόνια... Όπου βρεθώ θα το λέω…

Διονύσης Γκρ.


Εξαιρετικός επιστήμονας!!! Με χειρούργησε το 2015 με τη μέθοδο VAAFT. Άριστα αποτελέσματα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αναστάση!

Ντίνα Κακλαμάνη


Ευχαριστώ από καρδιάς τον υπέροχο αυτόν γιατρό και άνθρωπο που χειρούργησε και το παιδί μου με επιτυχία. Να είναι πάντα καλά. 

Ζέτα Καρατζά


Είναι φοβερός!!!!! Έκανα πριν σχεδόν 4 χρόνια κύστη κόκκυγος και είχα την τιμή να με αναλάβει ο κύριος Ξιάρχος. Δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ. Συνήθως η ανάρρωση από μια τέτοια επέμβαση είναι επίπονη και γι αυτο το ανέβαλλα συνεχώς, με αποτέλεσμα να είναι σε προχωρημένο στάδιο η κύστη. Σας πληροφορώ από τη πρώτη στιγμή που βγήκα από το χειρουργείο ένιωθα σαν να μην είχα χειρουργηθεί ποτέ. Συγχαρητήρια κύριε Ξιάρχο για τη δουλειά που κάνετε, μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν σαν εσάς. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον πάσχει από κύστη κόκκυγος να επισκεφθεί τον κύριο Ξιάρχο και από τη στιγμή που θα τον δει να είναι σίγουρος ότι θα του κερδίσει την εμπιστοσύνη!

Κωνσταντίνος Μακράς


Χειρουργήθηκα εδώ και 18 μήνες, από ραγάδα και κυριολεκτικά σώθηκα από ένα επίπονο διαχρονικό πρόβλημα. Άξιος!   

Περικλής Κλαδής


Πολύ καλός γιατρός! Χειρούργησε το παιδί μου στις αρχές του μήνα και όλα πάνε ΑΡΙΣΤΑ. Τον ευχαριστώ πολύ από καρδιάς που μας προέτρεψε να κάνουμε την επέμβαση χάνοντας μόνο δυο μέρες διακοπών και τώρα μας έχει φύγει ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος που το είχαμε δυο χρόνια με την κύστη κόκκυγα. 
4 γρηγορες απαντησεις για τον Δρ. Αναστασιο Ξιαρχο

Μάθετε περισσότερα για τον Ιατρό

Ποιος είναι ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος

Ο Αναστάσιος Γ. Ξιάρχος είναι Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής

Μάθετε περισσότερα για τον Ιατρό Δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο στη σελίδα με το βιογραφικό

Ποιες μέρες και ώρες μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 210 7296584 ή απευθείας στη Γραμματεία του Ιατρού στο 6938 340 082.

Ο Ιατρός δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο του στο Κολωνάκι (Πατριάρχου Ιωακείμ 25) και στο Ιατρικό Αθηνών - Κλινική Περιστερίου.

Για επείγοντα περιστατικά καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6937 337 242 & 6977 063 099.

Που χειρουργεί ο γιατρός Αναστάσιος Ξιάρχος

Ο Χειρουργός Δρ.Αναστάσιος Ξιάρχος είναι συνεργάτης των ακόλουθων Kλινικών:

1. Όμιλος Ιατρικού Αθηνών (Κλινικές Αμαρουσίου, Περιστερίου, Ψυχικού, Π.Φαλήρου και Δάφνης)

2. Ευγενίδειο Θεραπευτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας

Ποια ταμεία και ποιες ασφάλειες υποστηρίζονται

Οικονομικά Πακέτα & Συμβάσεις με:

• Όλα τα ταμεία

• Όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες

Μάθετε περισσότερα για το Κόστος μιας Επέμβασης και από τι εξαρτάται.