Μαρτυρίες ασθενών

Στάθης Μάρκου


Γιατρέ αφού έμεινα ευχαριστημένος και εγώ ο παράξενος μετά την επέμβαση στις αιμορροΐδες ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!Με διαφορά. Σε συστήνω χωρίς επιφυλάξεις. ΥΣ : Εγω βρήκα τον γιατρό από το Ίντερνετ, δεν είχα συστάσεις αλλά μετά από μια επίσκεψη στο ιατρείο με έπεισε και όχι άδικα. Βρήκα την υγεία μου.

Meropi Giga Parasyri


Θέλω να σας ευχαριστήσω και δημοσίως για την άψογη από κάθε πλευρά συμπεριφορά σας και την λύση του χρόνιου προβλήματος των αιμορροΐδων μου, που ποτέ δεν πίστευα ότι θα λύνονταν τόσο απλά και κυρίως ανώδυνα! Συγχαρητήρια!! Θα είμαι ευγνώμων τόσο σε σας όσο και στους συνεργάτες σας!!!!!!

Dounaki Roula Blaxenia


Να είστε γερός και να παραμείνετε έτσι όπως είστε! Γιατί χρειαζόμαστε και έχουμε ανάγκη από τέτοιους επιστήμονες και ανθρώπους!!

Ευθύμης Κοζομπόλης


Η αλήθεια είναι ότι το χειρουργείο δεν είναι πλάκα -είναι ιατρική διαδικασία και λαμβάνει μέρος ολόκληρη ομάδα. Έχουμε καταπληκτικούς ιατρούς με καταπληκτικές εφαρμογές πάνω στην ακρίβειας εργασίας τους, είναι άξιοι πραγματικά το έχω ζήσει με επισκληριδιο, είναι φανταστική όλη η ομάδα και είναι πολύ μπροστά σαν άτομα όλοι τους. Μακάρι να μπορούσαν να μεταδώσουν σε όλους τις γνώσεις το ήθος και την αξιοπρέπεια που τους διακρίνει Μπράβο τους!!!!

Δήμητρα Μουστρούφα


Προσωπικά τυχερή! Δύο χειρουργεία, ένα εγώ και ένα ο γιος μου!!!! Απλά τον ευχαριστούμε!!!!

Theodora Noni


Ο καλύτερος γιατρός!!! Ο υπέροχος άνθρωπος!!! Τον γνωρίζω προσωπικά!!

Χρήστος Ελένη Βασιλάκη


Ο καλύτερος γιατρός και ο καλύτερος άνθρωπος! Πολλά συγχαρητήρια μπράβο σας!!

Βασιλική Χρηστέα


Συγχαρητήρια, έχετε παντρέψει την ιατρική με την ανθρωπιά!!

Παύλος Καλογεράκης


Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Πρώτα από όλα άνθρωπος, μετά άριστος επιστήμονας, ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα, να ‘στε πάντα καλά, να γλιτώνετε τον κόσμο από πολύμηνες ταλαιπωρίες και πόνους! Επέμβαση κύστη κόκκυγος με λέιζερ, εμπιστευτείτε τον! Άφοβο, κανένα θέμα, κανένας πόνος, επιστροφή στη ζωή αυθημερόν! Συγχαρητήρια και να ‘στε πάντα καλά να προχωράτε έτσι να σώνετε τους ανθρώπους από άσχετους! Μπράβο σας! Και πάλι ευχαριστώ!

John Rombos


Θερμά συγχαρητήρια. Έχετε βοηθήσει πολλούς ανθρώπους εκτός από τους δικούς μου. Σας ευχαριστώ υπέροχε επιστήμονα. Καλή συνέχεια στο έργο σας.

Κική Αθανασίου


Εξαιρετικός άνθρωπος, επιστήμονας με εκπληκτική ομάδα!

Κώστας Γιαννιώτης


Ένας από τους ελάχιστους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ που η ΑΝΘΡΩΠΙΑ του είναι συνοδός των επιστημονικών του επιδόσεων! Η ομάδα των συνεργατών του τον ανταγωνίζεται στην ανθρωπιά και την κατάρτιση! Τέτοιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ είναι κεφάλαιο για την πατρίδα μας!

Ria Tantoulou


Εξαιρετικός γιατρός, ευχαριστούμε για όλα. Χθες χειρούργησε την κόρη μου. Όλα όπως μας τα είπε, ούτε καν παυσίπονο δεν χρειάστηκε. Και σήμερα στην πρώτη αλλαγή ούτε καν το κατάλαβε. Και πάλι ευχαριστουμε.

Ματίνα Γεωργίου


Ο καλύτερος γιατρός στην ειδικότητά του! Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την κύστη και είναι σαν να μην είχα ποτέ τίποτα! Σας αξίζουν τα καλύτερα!

Thanos Kokovas


Απλά ο καλύτερος! Όπως και το προσωπικό του είναι άψογο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας!

Sissi Petichaki


Γιατρέ μου πολλά ευχαριστώ για την πραγματικά ανώδυνη και αποτελεσματική επέμβαση που μου κάνατε. Πάντα επιτυχίες!

Αντώνης Τζουγανάτος


Καλό μήνα. Γιατρέ με τα θεϊκά σου χέρια που προσφέρεις στους ανθρώπους το μεγαλύτερο αγαθό που είναι η υγεία.

Cathrine Xatzimix


Είναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος χειρούργησε το γιο μου με απόλυτη επιτυχία. Τον ευχαριστούμε πολύ και να είναι πάντα καλά.

Boguslawa-maria Wrzesien


Καλό μήνα γιατρέ. Ο Θεός να σού κρατά τα χέρια σου πάντα γερά να είναι πάντα σταθερά οπός και είναι. Να σκορπάς στους ανθρώπους μόνο σιγουριά και υγεία. Μην κοιτάς ποτέ τον άνθρωπο με την οικονομική κατάσταση του. Ξέρω ότι ευλογία τού Κυρίου είναι μαζί σου. Μας βοηθάς όλους. Σου τα γράφω γιατί και εμένα σε πολύ δύσκολη στιγμή με βοήθησες και σου είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Πάντα τέτοιες επιτυχίες. Θέλω επίσης να πείτε στην κ. Παρασκευοπούλου τις ευχές -είναι επίσης ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Σας εύχομαι καλό ΠΣΚ να είστε πάντα καλά γιατρέ.

Γιώργος Κουμαντάκης


Ο χειρουργός Αναστάσιος Ξιάρχος είναι εξαίρετος άνθρωπος και γιατρός!!!!!

Γιάννης Κατωπόδης


Γιατρέ μου, πάντα παρακολουθώ τις αναρτήσεις σου, σε θαυμάζω, σε εκτιμώ βαθύτατα και κυρίως δε σε ξεχνώ για το καλό που μου έκανες αλλά και για την ανθρώπινη πλευρά σου. Είσαι κορυφαίος επιστήμονας και συνάμα ταπεινός λειτουργός. Σε χαιρετώ.

Ηλίας Καπερνέκας


Γιατρέ να σε έχει καλά ο θεός. Να βοηθάς τον κόσμο. Τετάρτη χειρουργείο και Παρασκευή πήγα για δουλειά. Χαίρομαι που σε γνώρισα κάτω από δύσκολες για εμένα συνθήκες.

Ελένη Γαλανοπούλου - Γιαννούλη


Ιατρέ μου, εμπιστεύτηκα στα χέρια σου, τον θησαυρό μου, τον γιο μου και τον προστάτεψες ανώδυνα, γρήγορα και με ποιότητα ζωής. Έκανε κύστη κόκκυγα και σε εμπιστεύτηκα, εγώ που εργάζομαι σε νοσοκομείο. Καλή χρονιά και ευλογημένη.

Λίνα Τερζοπούλου


Κι όμως ναι είναι αλήθεια! Χειρουργήθηκε ο γιος μου και την ίδια ημέρα πετάξαμε για Θεσσαλονίκη και την επόμενη πήγε στο πανεπιστήμιο χωρίς να παραπονεθεί ούτε μια στιγμή ότι πονάει. Συγχαρητήρια γιατρέ και εύχομαι να συνεχίσετε για την εξέλιξη της ιατρικής όπως εσείς ξέρετε!

Άννα Τσάκου


Έκανα και εγώ κύστη κοκκυγος, δύσκολη περίπτωση, δεν ένιωσα πόνο και δεν είδα ποτέ στις αλλαγές μια σταγόνα αίμα. Γιατρέ μου σ'αγαπω πολύ και σ'ευχαριστω!!!

Φωτεινή Καραθανάση


Άνθρωπος πρώτα και μετά εξαίρετος επιστήμονας, τον ευχαριστώ και για τις δύο επεμβάσεις στους γονείς μου!! Καλη επιτυχία γιατρέ μου στο επιστημονικό σου έργο!!

Σταυρούλα Γιαννακά


Πολλά συγχαρητήρια γιατρέ μου σε σας και σε όλο το team. Έγινε μια επιτυχημένη επέμβαση περιεδρικού συριγγίου ύστερα από 7 χρόνια ταλαιπωρίας. Ευχαριστούμε πολύ.

Αναστασία Μυριούνη


Προσπάθησαν πολλοί γιατροί να με θεραπεύσουν μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας.Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε και μου σώσατε τη ζωή.Να είστε πάντα καλα !!!

Joanna Michou


Σας ευχαριστούμε πολύ και εσάς και όλο το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου. Τέτοια εξυπηρέτηση και τόσο ευχάριστα άτομα δεν έχω ξανασυναντήσει πουθενά!!!

Ελένη Καστρινάκη


Εξαιρετικος ΆΝΘΡΩΠΟΣ Επιστήμων ιατρός χειρουργος !!!!!!!!! Γιατρέ σάς Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία και ότι καλύτερο στην οικογένεια σας!!!!!Το αξίζετε!!!!!!!

Στέλιος Βολονάκης


Ένας εξαιρετικός επιστήμων,,!! ένας εξαιρετικός ιατρός !!!,ένας εξαιρετικός χειρούργος ,,!! και ένας εξαιρετικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,,νύχτα κάλεσα σπαράζοντας στους πόνους ,,με γάγγραινα κιόλας ..και το πρωί με χειρούργησε,, δίχως πολλά πολλά,, μου, σου , του ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΡΕ σε ευχαριστω ...

Σοφία Νικητάκη


Ένα πρόβλημα σοβαρότατο για όσους πάσχουν απ' αυτό, με τεράστιες προεκτάσεις στην ψυχολογία και στην καθημερινότητα, όσο κ στις προσωπικές σχέσεις. Λύθηκε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κ επανέφερε τη ζωή μου σε άριστα επίπεδα, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Είμαι απείρως ευγνώμων για την αποκατάσταση της υγείας μου!!

Χρήστος Αποστολακόπουλος


Απίστευτος άνθρωπος, εξαιρετικός γιατρός. Κορυφαίος επιστήμονας, αδαμάντινος χαρακτήρας, είναι αυτό που θα ήθελε ο κάθε ασθενής! Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα!

Ivy Bernardino


Doctor Xiarchos has handle three  different cases /times my husband with Great results. He is an excellent person with very professional profile and Great Results with all his customers. Doctor thank you for all your help and support that you have show to my husband!!! I recommend him as Doctor and as a human, Doctor Xiarchos is the Best!!!!!

Θόδωρος Γιαννικόπουλος


Αξιοπρέπεια, αποτελεσματικότητα, ανθρωπιά. Τρεις λέξεις που βρήκαν ανταπόκριση στην περίπτωση μου όταν χρειάσθηκε να νοσηλευτώ στο Ιατρικό Περιστερίου. Άνθρωποι με κατανόηση, επαγγελματισμό άψογοι στα καθήκοντα τους. Προσωπικό εγκάρδιο, ιατροί με γνώσεις και αποτελεσματικότητα. Έκαναν το κάθε τι να φαίνεται απλό και κατανοητό. Έκαναν με άλλα λόγια το αυτονόητο που τόσο πολύ δεν υπάρχει στις μέρες μας. Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος στυλοβάτης και μπροστάρης των ιατρών έδωσε στο πρόβλημα την πρέπουσα απαραίτητη λύση με τρόπο ήρεμο καθησυχαστικό και σωστό. Το προσωπικό ευγενές και η νοσηλεία σωστή. Εκφράζω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς για το αίσιο τέλος της όλης διαδικασίας!  

Ανδρέας Φρατζολας


Ο καλύτερος χειρουργός και άνθρωπος, άριστος επιστήμονας, σύγχρονη χειρουργική και ανώδυνη τεχνική σε τρία προβλήματα υγείας που είχα τα αποκατέστησε πλήρως και ανώδυνα και χωρίς επιπλοκές. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη! Να είσαι πάντα καλά γιατρέ μου. Σε ευχαριστώ για ότι έχεις κάνει για έμενα.

Ζωή Χαραλαμποπούλου


Ένας Λαμπρός επιστήμονας! Μεγάλη τιμή μας που είναι Έλληνας και έμεινε στον τόπο του και βοηθά κόσμο! Σας ευχαριστώ γιατρέ μου για όλα.

Ξανθή Ματζίρη


Εξαίρετος γιατρός υπέροχος άνθρωπος!!!! Με κλειστά μάτια εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου, συγγενείς μου και πολλούς φίλους για μικρές η μεγάλες επεμβάσεις. Να είναι πάντα καλά να βοηθά τον κόσμο!!!

Κωνσταντίνος Νάνος


Χειρουργήθηκα Πέμπτη 15/09/16: Αν και φοβόμουν κάθε είδους επέμβαση, πείστηκα και έκανα λαπαροσκοπική σε βουβωνική κήλη με τον Γιατρό Αναστ. Ξιαρχο, εξαιρετικός γιατρός και Άνθρωπος. Επέμβαση - Ανάρρωση ανώδυνη. Κλινική Περιστερίου πολύ καλή Γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος. 

Πάνος Γεωργόπουλος


Ένας Εξαιρετικός γιατρός με καταπληκτικά χέρια που με χειρούργησαν επανειλημμένες φορές για διαφορετικές περιπτώσεις με Επιτυχία 100%. Τον Γιατρό και τον Άνθρωπο Ξιαρχος Αναστάσιος πρέπει να είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στην Χώρα μας!!!!!!Γιατρέ μου Ευχαριστώ πολύ. 

Χρήστος Αγγελής


Έκανα επέμβαση το 2015 αιμορροΐδες 3 βαθμού, συρίγγιο και ραγάδα. Τα αποτελέσματα ΤΕΛΕΙΑ. Το ίδιο βράδυ σπίτι και πόνο καθόλου, σαν μην έκανα τίποτα, συγχρόνως έχω να πω ότι ο γιατρός πρώτα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μετά επιστήμονας Αν είναι καλός το λέει μόνο και μόνο πόσες επεμβάσεις έχει κάνει μέχρι τώρα. 

Θωμάς Τσιρόγας


Πάντα πρόθυμος να απαντήσει με σοβαρότητα σε όλες τις ερωτήσεις (όσο επιστημονικές και σύνθετες και ας είναι) σεβόμενος την ικανότητα του συνομιλητή του να κατανοήσει ως ενήλικο, σκεπτόμενο ων, ακόμα και ιατρικά ζητήματα – αν εκείνος το επιθυμεί. Ότι έψαχνα σε έναν γιατρό, δηλ. γνώση, εμπειρία, σιγουριά για το τι θα κάνει, επαγγελματισμό και συνάμα ηρεμία και ζεστασιά σε ανθρώπινο επίπεδο, τα βρήκα στον κ. Ξιάρχο. Αν ταλαιπωρείστε με αιμορροΐδες μην το αφήνετε άλλο, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσει από μόνο του…Οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Παρασκευοπούλου με παρακολούθησε μετεγχειρητικά. Να είστε πάντα καλά! 

Γιώργος Μακεδών


Γιατρέ μου να σ' έχει Θεός γερό. Ό,τι μου είπες, όπως μου υποσχέθηκες έτσι και συνέβη. Ο μόνος από τους 3 προηγούμενους που αντί των υποσχέσεων μόνο πόνο και ταλαιπωρία μου πρόσφεραν για τρία χρόνια... Όπου βρεθώ θα το λέω…

Διονύσης Γκρ.


Εξαιρετικός επιστήμονας!!! Με χειρούργησε το 2015 με τη μέθοδο VAAFT. Άριστα αποτελέσματα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αναστάση!

Ντίνα Κακλαμάνη


Ευχαριστώ από καρδιάς τον υπέροχο αυτόν γιατρό και άνθρωπο που χειρούργησε και το παιδί μου με επιτυχία. Να είναι πάντα καλά. 

Ζέτα Καρατζά


Είναι φοβερός!!!!! Έκανα πριν σχεδόν 4 χρόνια κύστη κόκκυγος και είχα την τιμή να με αναλάβει ο κύριος Ξιάρχος. Δεν κατάλαβα ΤΙΠΟΤΑ. Συνήθως η ανάρρωση από μια τέτοια επέμβαση είναι επίπονη και γι αυτο το ανέβαλλα συνεχώς, με αποτέλεσμα να είναι σε προχωρημένο στάδιο η κύστη. Σας πληροφορώ από τη πρώτη στιγμή που βγήκα από το χειρουργείο ένιωθα σαν να μην είχα χειρουργηθεί ποτέ. Συγχαρητήρια κύριε Ξιάρχο για τη δουλειά που κάνετε, μακάρι όλοι οι γιατροί να ήταν σαν εσάς. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον πάσχει από κύστη κόκκυγος να επισκεφθεί τον κύριο Ξιάρχο και από τη στιγμή που θα τον δει να είναι σίγουρος ότι θα του κερδίσει την εμπιστοσύνη!

Κωνσταντίνος Μακράς


Χειρουργήθηκα εδώ και 18 μήνες, από ραγάδα και κυριολεκτικά σώθηκα από ένα επίπονο διαχρονικό πρόβλημα. Άξιος!   

Περικλής Κλαδής


Πολύ καλός γιατρός! Χειρούργησε το παιδί μου στις αρχές του μήνα και όλα πάνε ΑΡΙΣΤΑ. Τον ευχαριστώ πολύ από καρδιάς που μας προέτρεψε να κάνουμε την επέμβαση χάνοντας μόνο δυο μέρες διακοπών και τώρα μας έχει φύγει ένα πάρα πολύ μεγάλο βάρος που το είχαμε δυο χρόνια με την κύστη κόκκυγα. 
4 γρηγορες απαντησεις για τον Δρ. Αναστασιο Ξιαρχο

Μάθετε περισσότερα για τον Ιατρό

Ποιος είναι ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος

Ο Αναστάσιος Γ. Ξιάρχος είναι Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής, Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής

Μάθετε περισσότερα για τον Ιατρό Δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο στη σελίδα με το βιογραφικό

Ποιες μέρες και ώρες μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 210 7296584 ή απευθείας στη Γραμματεία του Ιατρού στο 6938 340 082.

Ο Ιατρός δέχεται με ραντεβού στο ιατρείο του στο Κολωνάκι (Πατριάρχου Ιωακείμ 25) και στο Ιατρικό Αθηνών - Κλινική Περιστερίου.

Για επείγοντα περιστατικά καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 6937 337 242 & 6977 063 099.

Που χειρουργεί ο γιατρός Αναστάσιος Ξιάρχος

Ο Χειρουργός Δρ.Αναστάσιος Ξιάρχος είναι συνεργάτης των ακόλουθων Kλινικών:

1. Όμιλος Ιατρικού Αθηνών (Κλινικές Αμαρουσίου, Περιστερίου, Ψυχικού, Π.Φαλήρου και Δάφνης)

2. Ευγενίδειο Θεραπευτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας

Ποια ταμεία και ποιες ασφάλειες υποστηρίζονται

Οικονομικά Πακέτα & Συμβάσεις με:

• Όλα τα ταμεία

• Όλες τις ιδιωτικές ασφάλειες

Μάθετε περισσότερα για το Κόστος μιας Επέμβασης και από τι εξαρτάται.