Απαλλαγείτε από την αιμορροϊδοπάθεια ανώδυνα & οριστικά!

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο πιο έντονα και βασανιστικά βιώνουν οι ασθενείς την αιμορροϊδοπάθεια.

Η πάθηση στις αιμορροΐδες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δυσχεραίνει την καθημερινότητά σας, δεδομένου ότι πλέον μπορείτε να θεραπευτείτε οριστικά και ανώδυνα.

Διαβάστε παρακάτω για να ενημερωθείτε σχετικά με τη σύγχρονη μέθοδο θεραπείας των αιμορροΐδων που εγγυάται τη βελτίωση στην ποιότητα της ζωής σας.

Η αιμορροΐδοπάθεια επιδρά στην ποιότητα ζωής

Η πάθηση στις αιμορροΐδες συνιστά ένα πρόβλημα που για πολλούς ασθενείς παρομοιάζεται με εφιάλτη!

Πολλά περιστατικά αναφέρουν ότι η αιμορροΐδοπάθεια δεν τους επιτρέπει να καθίσουν με άνεση, ούτε να περπατήσουν, πόσω μάλλον να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα χωρίς πόνο!

Η ζωή τους με άλλα λόγια επηρεάζεται δραματικά όσο το πρόβλημα παραμένει και οι ασθενείς διστάζουν να επισκεφτούν ειδικό χειρουργό για να διαγνωστούν και να λάβουν θεραπεία.

Σύμφωνα με τον γενικό χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Ξιάρχο, το πρόβλημα στις αιμορροϊδες επιδεινώνεται το καλοκαίρι εξαιτίας της μεταβολής των διατροφικών συνηθειών.

Πώς θεραπεύεται η πάθηση χωρίς πόνο

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει συμβάλλει στην υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων αντιμετώπισης της αιμορροΐδοπάθειας.

Τα αγγεία που δημιουργούν το πρόβλημα εντοπίζονται με την προηγμένη τεχνολογία Doppler και διακόπτεται η ροή του αίματος μέσω αυτών.

Τα συμπτώματα έτσι αντιμετωπίζονται άμεσα, ανώδυνα και αναίμακτα, παρέχοντας άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η επέμβαση για τις αιμορροΐδες διαρκεί 30 λεπτά και δεν απαιτείται για τη διενέργειά της γενική νάρκωση.

Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος
Ο Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος είναι Γενικός Χειρουργός Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών - Ιατρικό Περιστερίου και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Ορθοπρωκτικής Χειρουργικής. | Bιογραφικό του Ιατρού | Ο Ιατρός απαντάει στις ερωτήσεις σας | Προσιτό Κόστος Επεμβάσεων | Επικοινωνία με τον Ιατρό